25. stu 2011.

SPA Krema

KARAKTERISTIKE:Hidratantna krema sa sokom krastavca koja trenutno i vidno otklanja nedostatke kože, crvenilo, otoke, nadutost, ublažava bore.
Krastavac sadrži i do 90% vode, vitamin C, karotin, pektin, enzime i još korisnih materija koje neguju kožu.. Odlično je sredstvo protiv upale kože i sluznice. Sok krastavca sa ostalim sastojcima prodire duboko u kožu i omogućava dugotrajnu hidratizaciju.
Cedi se hladnim postupkom i odmah ugrađuje u kremu tako da su sačuvane sve aktivne materije. Aktivni princip krastavca u kremi deluje destimulativno na vezivno tkivo kao molekularni sunđer koji vezuje proteine i vodu tako da ćelije bubre, koža postaje glatka, nežna, zategnuta.
Upotreba ove kreme spada u SPA kozmetičku negu, što predstavlja moderno ime za negu vodom sa lekovitim sastojcima, u ovom slučaju to je sok krastavca.

DEJSTVO:
- hidratizira kožu na taj način što pojačava prirodnu vlažnost kože
- otklanja nedostatke (crvenilo, otoke, nadutost) i štiti od slobodnih radikala
- ublažava bore
- koža postaje zategnuta, glatka, baršunasta i sveža
- relaksira i štiti kožu

NEGA:
Nanosi se dva puta u toku dana, najbolje ujutru i uveče a po potrebi i više puta u toku dana(za osobe sa suvom i ispucalom kožom). Odgovara svim tipovima kože. Posebno se preporučuje osobama sa suvom kožom, koja je inače veoma nezgodna ze negu, lako se peruta i sklona je nastanku bora. Korišćenjem SPA kreme,koža dobija potrebnu količinu vlage, vraća joj se prirodna vlažnost i sprečava dalji gubitak vlažnosti. Veoma dobro deluje na iritiranu i masnu kožu praćenu bubuljicama i miteserima, jer krastavac deluje kao čistač kože.
Krema je idealna za hladan period kada zbog hladnoće i vetra koža dodatno gubi vlagu.
Nakon tretiranja lica Spa kremom,koža ostaje blistava, tokom čitavog dana.

SPA Krema , 11, 50 KM



Nema komentara:

Objavi komentar