25. stu 2011.

Krema protiv bora

KARAKTERISTIKE:
Revitalizuje kožu, održava tonus I hidrira, čineći je glatkom, sjajnom I elastčnom. Harmonična kompozicija na bazi pririodnih sirovina kozmetičkog kvaliteta, vitamina, biljnih ulja: jojoba, bademovo, ricinusovo I ulja noćurka, kolagena I hijaluronske kiseline.
Krema je bogata esencijalinim masnim sastojcima, neophodnim za stvaranje novih ćelija. Ubrzava metabolizam ćelija, održava kiselo-baznu ravnotežu i smanjujue negativni učinak slobodnih radikala. Usavršeni kompleks biološki aktivnih sastojaka, ima za cilj da spreči i ublaži posledice preranog starenja i da ojača odbrambene sposobnosti kože.

Hijaluronska kiselina ubrzava metabolizam ćelija što je najbitnije kod krema protiv bora. Omogućava ubrzano razmnožavanje ćelija zbog bolje i intenzivnije ishrane, pri čemu ćelije, zauzimajući svoje mesto, jedna pored druge dovode do „peglanja” kože i nestanka bora.
Hijaluronska kiselina je, inače, proizvod našeg organizma koji starenjem nestaje tako da se koži nadoknađuje u vidu krema. Koristi se, inače, za botoks.

Kolagen je proizvod hijaluronske kiseline. Proizvod je našeg organizma, nalazi se u koži, tačnije potkožnom tkivu. Koži daje elastična svojstva. Nedostatk kolagena dovodi do boranja pa ga je potrebno nadoknaditi koži. Inače najbitniji sastojak kod kreme protiv bora.

Ulje noćurka (Oenothera biennis), omekšava kožu, kondicionira I hidratizira, pa je posebno pogodno za suvu I grubu kožu. Doprinosi bržoj regeneraciji oštećene kože I vraća joj elastičnost. Reguliše ćelijski metabolizam i odčepljuje pore.

Ricinusovo ulje sadrži gliceride i manje količine stearične, linoleične i dehidroksisterične kiseline. Ulje pogoduje svim tipovima kože, jer kada se osuši, stvara zaštitni film na koži I sprečava njeno isušivanje pa koža na taj način zadržava prirodnu vlagu. Regeneriše kožu I sprečava stvaranje ožiljaka.

Bademovo ulje(Prunus amygdalis var. Dulcis), sadrži minerale i esencijalne masne kiseline, kao i vitamine A, B, D i E. Bademovo ulje je inače veoma cenjeno kozmetičko ulje koje hrani kožu. Ima pozitivan učinak na sve tipove kože ali posebno pomaže suvoj i osetljivoj koži.

Jojoba ulje(Simmondsia sinensis ili Buxus sinensis), tačnije tečni vosak, odgovara svim tipovima kože. Reguliše stvaranje sebuma, neguje i vraća ravnotežu mešovitoj ( kombinovanoj) koži. Sadrži proteine, minerale, biljni vosak i mirističnu kiselinu. Protivupalno je i blagotvorno kod psorijaze, ekcema i upalnih infekcija kože.

DEJSTVO:
-Dubinski neguje i jača strukturu kože povećanjem nivoa vlažnosti, ubrzava metabolizam ćelija
-Sitne bore nestaju
-Nakon četiri nedelje vidno smanjuje bore, do 50%
-Sprečava prerano starenje kože, daje energiju ćelijama
-Koži vraća tonus i elastičnost i čini je blistavijom.

NEGA:
Krema postiže najbolji efekat nanošenjem na očišćenu kožu lica, vrata i dekoltea.
Nanosi se svake večeri tako što se blago utrlja u kožu i ostavi da deluje. Krema se može nanositi na lice i ujutru pre šminkanja.
Odgovara svim tipovima kože.

Krema protiv bora , 20,50 KM



Nema komentara:

Objavi komentar