25. stu 2011.

Rosa intenzivni balsam

Karakteristike: Balzam pored proteina sadrži D-panthenol koji je provitamin B5. On daje kosi elastičnost i čuva je od isušenja.
D-panthenol regeneriše kosu koja je u fazi “cvetanja”, poboljšava stanje oštećene kose. Olakšava češljanje, stimuliše regeneraciju kože glave, pruža joj elastičnost i mekoću. Panthenol je preteča od pantothenic acid (vitamin B5). Izrađen je iz komponente nađene u medu - d-pantolactone. Pomaže zadržavanju vlage kože I stimulira regeneraciju kože. Suha koža ostaje meka I elastična duže vrijeme. Ima protu-upalno djelovanje i djeluje

Dejstvo:
Balzam za regeneraciju kose deluje trostruko:
ima trenutno dejstvo kondicioniranja kose i održava njenu prirodnu vlažnost. Upotrebom balzama kosa postaje lepršava, sjajna, meka i lako se oblikuje. Reguliše pH-vrednost. Zahvaljujući prisustvu proteina regeneriše i pojačava strukturu zdrave i oštećene kose.

Način upotrebe:
Upotrebljava se posle svakog pranja kose, beljenja, trajne ondulacije i bojenja. Nakon pranja kose, naneti balzam, raščešljati kosu i ostaviti da deluje 1 minut. Kosu isprati mlakom vodom i oblikovati frizuru na uobičajen način.

Rosa intenzivni balsam 250ml , 7, 50 KM

Nema komentara:

Objavi komentar