25. stu 2011.

Rosa porodična krema

Sastav i namjena : Porodična krema je namijenjena za njegu zdrave i brzu epitelizaciju oštećene kože za sve starosne strukture korisnika. Štiti i neguje kožu lica i tijela. Kombinacijom ekstrakta nevena, kantariona i pažljivo odabranih prirodnih sastojaka porodična krema veoma blagotvorno i kozmetički djeluje na kožu. Ne zatvara pore , lako se razmazuje, zasušuje mladalačke bubuljice, a koži daje potrebnu vlažnost. Ne skida se u potpunosti u dodiru sa vodom. Preporučuje se još i za njegu bebine kože ali i muškarcima za njegu kože lica posle brijanja.
Zapažanja iz mreže: U kombinaciji sa antibakterijskim sapunom, porodična krema ima izuzetno ljekovito dejstvo. Djeluje dezinfekciono, izuzetno brzo zacjeljuje ogrebotine, smiruje sve vrste upalnih procesa na koži. Pomaže kod alergija, gljivičnih i infekcijskih oboljenja, proširenih vena, hemoroida, sinusa.

Rosa porodična krema , 12 KM

1 komentar:

  1. Koza lica mi je problematicna i sklona alergijama, tesko sam pronalazila odgovarajucu kremu. Porodicna krema Rosa je ekstra, od kada sam pocela da je koristim vise nemam problema sa negom koze lica.Prezadovoljna sam..

    OdgovoriIzbriši