25. stu 2011.

Blagi šampon za svaki dan

KARAKTERISTIKE:

Sadrži ekstrakt koprive i lipe, glicerin. Lipa umiruje i omekšava kožu i kosu, bogata je eteričnim uljima, a kopriva jača koren kose i sprečava njeno opadanje.

Kopriva (urtica dioica) je odlična protiv opadanja kose.
Izuzetno zdrava biljka bogata belančevinama, ugljenim hidratima, mastima,kalcijumom, fosforom, gvožđem, a sadrži i vitamin C, A, B2, K, i karotin, magnezijum, mangan, natrijum, kalijum, kalcijum, fosfor, hlorofil, histamin.
Kopriva ima moć da prodre kroz celu kožu, reguliše sebum kose, deluje antiseptički tj. sprečeva razvoj mikroorganizama. Poboljšava cirkulaciju i održava vlasište zdravim.
Zbog svoje vitaminske vrednosti kopriva se smatra izuzetno zdravim, korisnim i pristupacnim lekom.

Lipa (tilia cordata) lekoviti deo biljke je cvet sa pricvetnim listovima. Sadrži gvožđe, kalcijum, soli mangana,eterično ulje, flavonoide, saponine,glikozid, tanin, polisaharid, vitamin C. Opušta, smiruje kožu i vlasište.

DEJSTVO:

jača koren kose
omekšava kožu glave i kosu
sprečava opadanje kose
daje punoću, sjaj i lepršavost kosi

NEGA:

Koristi se za svakodnevno pranje kose i tuširanje.
Preporučuje se svim osobama, posebno sportistima, kao i za decu i bebe jer ne iritira čak ni osetljive oči. S obzirom da je šampon potpuno blag, odgovara svim tipovima kose i kože. Nakon upotrebe ovog šampona kosa postaje lepršava i sjajna a koža meka i glatka.

Blagi šampon za svaki dan 500ml , 7 KM
Blagi šampon za svaki dan 250ml , 4,50 KM

Nema komentara:

Objavi komentar