24. stu 2011.

O kompaniji Limes...

Sedište kompanije Limes nalazi se u Pirotu. Ova, relativno mlada kompanija, tek ušla u drugu deceniju svog poslovanja, uspela je da se uzdigne do neslućenih visina.
Komaniija je osnovana 2000.godine na čelu sa svojim osnivačem dipl.ing. Miloradom Krstićem.
Počela je sa proizvodnjom i plasiranjem malog broja, vrlo kvalitetnih proizvoda.
Iz godine u godinu, Kompanija je počela da ulaže sve veće napore u tehnologiju proizvodnje i kvalitet proizvoda.
Zahvaljujući tome, Limesova paleta proizvoda postaje sve bogatija, broj novih proizvoda se povećava iz godine u godinu i dolazi do širenja mreže naših potrošača. Uporan rad i visok kvalitet proizvoda donose uspeh.
Danas, Limes je postao brend, širokih razmera, a proizvodi su već poznati u Evropi, Kanadi, Americi i Australiji. Prodaja se obavlja isključivo putem mrežnog marketinga. Osim u Srbiji, Kompanija uspešno posluje godinama unazad i preko svojih sestrinski firmi na prostorima Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.
Svi proizvodi su na bazi ekstrakata lekovitog bilja sa Stare Planine, jer je Limes Kompanija koja nudi samo ono najbolje, iz prirode, za očuvanje lepote i zdravlja. Na taj način se zdravlje iz prirode putem Limesovih proizvoda prenosi do naših potrošača.
Naročito smo ponosni na to što su naši proizvodi pomogli velikom broju potrošača koji su uspeli da korišćenjem nekih od proizvoda reše određene zdravstvene probleme.
Danas, Limes ima široku lepezu proizvoda, tačnije, preko šezdeset vrsta različitih proizvoda za kozmetiku, ličnu i kućnu higijenu. Svi proizvodi su biorazgradivi, bez alkalija i fosfata a ujedno su i energetski štedljivi. U svakom od proizvoda je sadržana kombinacija ekstrakata lekovitog bilja: nevena, bosiljka, kantariona, kamilice, lipe, žalfije, koprive, hajdučke trave, bršljena...
Ekstrakti bosiljka i nevena su najzastupljeniji u Limesovim proizvodima, inače veoma lekovite i cenjene biljke, koje se i uzgajaju na plantažama Limesa. Zbog sadržaja ekstrakata ovakvih biljaka, Limesovi proizvodi su ne samo neškodljivi, već imaju i lekovito dejstvo,što ih čini posebnim.
Ali neverujte da ćemo se ovde zaustaviti, želje i mogućnosti su nam da uložimo maksimalne napore da Kompanija i dalje napređuje i raste, šireći se na zemlje u okruženju pa i dalje.
Pozivamo Vas : „Budite lepi i zdravi uz naše proizvode a Vaše pohvale prosledićemo onima kojima pripadaju“.

1 komentar:

  1. Galerija nudi izbor više stotina umetnickih dela poznatih i talentovanih umetnika. Ulja na platnu, akvarel slike, pravoslavne ikone, slike po narudžbini, portreti po narudžbini...

    OdgovoriIzbriši