25. stu 2011.

Antirid krema

KARAKTERISTIKE:Sadrži sirovine kozmetičkog kvaliteta: pčelinji vosak, biljna ulja:
- jojoba
- ricinusovo
- bademovo
vitamin E, vitamin A, kolagen.

Pčelinji vosak čini kožu glatkom i elastičnom i stvara otpornost na kožne bolesti.
Jojoba (Simmondsia sinensis ili Buxus sinensis) ulje omogućava koži da slobodno diše, dubinski je hrani, ne zatvara pore a istovremeno hidratizira suve delove kože. Sadrži proteine, minerale, biljni vosak i mirističnu kiselinu. Protivupalno je i blagotvorno kod psorijaze, ekcema i upalnih infekcija kože.
Ricinusovo ulje sprečava njeno isušivanje pa koža na taj način zadržava prirodnu vlagu i regeneriše kožu.
Bademovo ulje(Prunus amygdalis var. Dulcis), sadrži minerale i esencijalne masne kiseline, kao i vitamine A, B, D i E. Bademovo ulje je inače veoma cenjeno kozmetičko ulje koje hrani kožu. Ima pozitivan učinak na sve tipove kože ali posebno pomaže suvoj i osetljivoj koži.
Vitamin E je prirodni antioksidans, štiti kožu od oštećenja.

Kolagen je protein koji proizvodi naše telo. Kolagen ustvari predstavlja sastavni deo vezivnog tkiva, koje je od vitalnog značaja za naš organizam. Međutim zbog prirodnog procesa starenja koji inače započinje sredinom 20-ih godina, produkcija kolagena na nivou kože počinje da opada, što dovodi do smanjenja elastičnosti kože. Na površini kože, ćelije ubrzano izumiru, stvara se zadebljali sloj orožalih ćelija, koji usporava procese u koži. Na smanjenje proizvodnje kolagena utiču kako starenje tako i spoljni faktori, što prouzrokuje opuštanje kože i stvaranje bora.

DEJSTVO:
kompleks bioaktivnih materija iz kreme prelazi u dublje slojeve kože, ispravlja postojeće i sprečava nastajanje novih bora
koži se vraća elastičnost i vlažnost

NEGA:
Kremu nanositi svake večeri u periodu od šest do osam nedelja. Krema se koristi za negu osetljive kože oko očiju i usana. Preporučuje se da nega kože ovom kremom počne nakon 25. godine starosti.

Antirid krema , 11 KM


Nema komentara:

Objavi komentar