25. stu 2011.

Anti celulit krema gel

Celulit je želatinasta masa sastavljena od vode, masti i velikog procenta štetnih materija (otrova), koji organizam ne izlučuje napolje već taloži ispod kože.To je spor degenerativni proces koji se odvija u potkožnom masnom tkivu i ukoliko se ne reaguje na odgovarajući način i na vreme, dovodi do opterećenja zglobova i ozbiljnih cirkulatornih smetnji. Bolest se manifestuje promenom izgleda kože, „narandžina kora“, koja, kod žena, vodi u veliki estetski i psihički problem.

Uzroci mogu biti:
- Hormonskog porekla
- Trudnoća
- Nošenje visokih potpetica
- Jako uska obuća
- Prekomerna telesna težina
- Nepravilan izbor i kombinovanje hrane.
Svi faktori, posredno ili neposredno dovode do zadržavanja tečnosti u međućelijskom prostoru. Neposredni i najvažniji uzrok nastanka celulita su estrogeni ( ženski polni hormoni ). Povećanjem propustljivosti krvnih sudova dolazi do zadržavanja kapljica tečnosti u međućelijskom prostoru. Uspešno lečenje celulita zahteva procenu stadijuma bolesti i opšteg zdravstvenog stanja, dobar izbor vrste preparata i načina aplikacije.

Karakteristike:
Anticelulit krema gel je vrhunski proizvod koji u sebi sadrži najkvalitetnije supstance među kojima je ekstrakt bršljena, ekstrakt divljeg kestena, vitamin E i jajoba.
Jajoba i vitamin E nose vodu u ćelije kože, one nabubre, u njih dolaze ekstrakt kestena i bršljana koji neutrališu otrove, razlažući ih i izbacuju van.

Dejstvo:
Anticelulit krema gel, kožu sa celulitom, posle redovnog tretmana, transformiše u glatku, sjajnu i elastičnu kožu. Ova formula na bazi bilja, osvežava, umanuje zamor kože, smanuje celulit i redukuje višak masnih naslaga. Njegov inovativni kompleks zatezanja kože stimuliše mikrocirkulaciju, vraća tonus i čvrstinu tkivima kože. Naslage sala u koži se tope, obim kukova, butina i ostalih tretiranih delova se smanjuje te vaša figura izgleda preoblikovano. Koža postaje glatka i učvršćena na ključnim delovima tela: butine, zadnjica, bokovi, struk i trbuh. Ekskluzivan kompleks deluje trostruko na celulit: uklanja masne naslage, tečnosti iz tela i stimuliše proizvodnju kolagena i elastina koji kožu čini glatkom i zategnutom. U ovom proizvodu postoje dve revolucionarne formule: gel i krema. Gel povećava efikasnost kreme i pruža rashlađujući osećaj. Krema je sa otapajućim efektom i pomaže u razbijanju masnih naslaga.
Posebne efekte postiže kod osoba koje imaju problem sa venama. Pojačane vene, ispucali kapilari na nogama gube boju i otklanjaju se. Pomaže pri otklanjanu reumatskih bolova u nogama. Osobe koje su imale problema sa metabolizmom posle upotrebe anticelulit kreme gela su rešile taj problem. Otklanja ciste na dojkama bez posledica i negativnih nus pojava. Anticelulit krema gel je dermatološki ispitana i mogu je koristiti osobe svih uzrasta.

Način upotrebe:
Na istuširane površine tela nanosi se anticelulit krema gel, ne utrljava se već se ostavi da deluje 20-tak minuta. Za najbolje rezultate preporučujemo da nanosite proizvod dva puta dnevno najmanje 15 dana a nakon toga po jednom dnevno.Uz korišćenje ovog preparata preporučuje se niskokalorična ishrana i fizička aktivnost.
Nakon četri nedelje većina se žena slaže u oceni da njihova tela deluju mlađe, bez celulita i smanjena u obimu za par centimetara.

Zapažanja iz mreže:
Saradniku koji je zadobio povrede i modrice padom iz drveta korišćenjem anticelulit krema gelom bolovi su nestali.
Saradnica iz Brčkog je imala problem sa viškom kilograma.Tri puta dnevno je mazala celo telo anticelulit krema gelom i za tri meseca smršala 11kg.
Saradnik iz Italije je anticelulit krema gelom rešio veliki problem koji je imao sa venama.
Saradnica iz Smedereva je imala ciste na dojkama, dva puta dnevno je dojke mazala anticelulit krema gelom i nakon tri meseca kontrolom je utvrđeno da su ciste nestale.

Anti celulit krema gel , 22 KM

1 komentar:

  1. Krema je fantasticna,za 2 nedelje smanjila sam primjetno obim struka,sanirala staru povredu skocnog zgloba,rijesila problem sa bolom desnog ramena,inace imam problem zbog moje prifesije,ko djece mazuci prsa rijesila sam duboki kasalj za samo par dana mazuci uvece...

    OdgovoriIzbriši